Færdige skilte

Se alle vores færdige varer nedenfor

Færdige skilte

Vores færdige skilte er før blevet produceret eller ligger allerede klar til levering. Der kommer hele tiden nye til, så kig forbi fra tid til anden, så du er opdateret på de seneste fine skilte. Vi producerer varerne i træ, aluminium eller pvc – alle med en super god finish!

Har du en god idé til et skilt, som andre også ville synes godt om? Så ring (5114 1963) eller smid os en mail med dit forslag. Vi modtager alle forslag med kyshånd:)

Vores færdige skilte er typisk lavet i ét materiale, som vi fører på lager. Alligevel er det let at producere varen i et andet materiale, da skabelonen ligger klar til tryk. Det kommer selvfølgelig ikke til at gå ud over prisen på varen. Når varerne kan findes som færdigvarer er vi også i stand til at producere dem billigere og hurtigere, hvilket også afspejles i prisen. Der er naturligvis altid tale om den samme høje kvalitet af skilte – uanset om det er design selv eller færdige skilte.

Har du mod på at designe dit eget skilt? Det er let og hurtigt – og så er det personligt! Gå til Design selv her.

Har du brug for at gemme dine minder og oplevelser i en videobog? Så besøg vores partnerside videobog.dk her.

 

DecoHome

DecoHome tilbyder speciallavede skilte til private og mindre virksomheder. Vi går meget op i, at vores kunder altid skal forvente en helt igennem god og pålidelig service – og at vi altid er til at komme i kontakt med. Det mener vi er første skridt imod den gode kundeoplevelse!

Skriv dig op til vores nyhedsbrev