Fødselstavler

Forevig puslingens fødselsdetaljer med en fødselstavle. Et sødt skilt i PVC, Aluminium eller Træ

Fødselstavler til dine drenge og piger…

Fødselstavler er en rigtig fin måde at mindes et af livets største mirakler! Få en fødselstavle med tumlingens detaljer fra da han eller hun kom til verden. Vores fødselstavler kommer i Træ, Aluminium og PVC. Alle udgaverne passer perfekt til børneværelset.

Har du et helt specielt ønske til farve, skrifttype eller størrelse, der ikke findes i vores udvalg, er du meget velkommen til at kontakte os på kundeservice@decohome.dk

Leder du efter et navneskilt? Så se her

Vores fødselstavler er lavet i træ, PVC eller aluminium. Der kan vælges blandt 3 standardstørrelser; A4, A3 og B2 (50x70cm). Vi laver naturligvis også fødselstavler i andre størrelser. Skriv (kundeservice@decohome.dk) eller ring til os (+45 5114 1963) – så finder vi en løsning!

Med en fødselstavle fra DecoHome.dk får du et fantastisk flot produkt i sig selv – uden en dyr ramme. En fødselsplakat er super flot, men vi ønsker et helt andet udtryk med vores produkter – og så synes vi bare at rammer er en ekstra udgift…

Vi laver huller til ophæng på alle vores fødselstavler i træ, men foretrækker stærk dobbeltklistrende tape til PVC og Aluminium. Har du behov for huller til ophæng, så siger du bare til. Vi sender tape med, så du kan sætte tavlen op med det samme.

 

Skriv dig op til vores nyhedsbrev

Så får du seneste nyt om vores produkter, og vi holder dig opdateret med nye muligheder inden for design selv og nye færdige skilte i sortimentet.

Besøg også vores partnerside – Videobog.dk