Julepynt

Gør julen endnu mere sød med personligt julepynt til juletræet og hjemmet

Julepynt med et personligt touch…

Julepynt som vores hjerter og stjerner er med til at gøre traditionen endnu mere varm og familiær. Giv en julestjerne eller et julehjerte i adventsgave og pynt træet sammen med jeres nye “skilte”. Du kan få dem i Træ, Aluminium og PVC. Alle udgaverne pynter!

Har du et helt specielt ønske til julepynt, der ikke findes i vores udvalg, er du meget velkommen til at kontakte os på kundeservice@decohome.dk

Leder du efter et navneskilt til julegave? Så se her

Vores julepynt er lavet i træ, PVC eller aluminium. Ønsker du en anderledes størrelse, så skriv til (kundeservice@decohome.dk) eller ring til os (+45 5114 1963) – så finder vi en løsning!

Vi synes selv, at vores julepynt er nogle fantastiske produkter – der virkelig pynter i juletiden og på juletræet. Samtidig har du muligheden for at mindes julen igennem alle årene, når du får påtrykt årstal og eventuelt navn…

Vi laver huller til ophæng på alt julepynt, men ønsker du ikke et hul kan du blot nævne det i kommentarfeltet ved bestilling.

Så er der vist ikke andet tilbage end at ønske en Glædelig Jul!

 

Skriv dig op til vores nyhedsbrev

Så får du seneste nyt om vores produkter, og vi holder dig opdateret med nye muligheder inden for design selv og nye færdige skilte i sortimentet.

Besøg også vores partnerside – Videobog.dk