Se hvad jeg har lavet

DKK549.00

Nu kan du få et perfekt sted at hænge kreationer fra de små op.

Skiltet er i træ, og kan både fås med og uden baggrundsfarve (på billedet er der ingen baggrundsfarve)

Bogstaverne kommer i sort, og der kan vælges et eller flere bogstaver i andre farver. Se farver og skrifttyper her på siden.

Bjælken er 1 meter lang og 20 cm i højden, så der er god plads til tegninger, medaljer osv. Klemmerne er malet sorte og leveres løst med (der er markeret hvor de skal sættes på) sammen med lim og stærkt dobbeltklistrende tape til ophæng – så du kan få den sat op lige så snart, du modtager produktet.

Du får naturligvis et udkast til gennemgang af bjælken, inden vi sætter den i produktion, så du er sikker på, at alt er som ønsket.

Husk, at du altid kan kontakte os om helt specielle ønsker på kundeservice@decohome.dk

Beskrivelse

Se hvad jeg har lavet

Se hvad jeg har lavet – bjælke

Lav din egen bjælke, hvor kreationer af alle slags kan hænges op til glæde i hverdagen. Vælg navn og farve – det er let og hurtigt.

Bjælken måler 100cm i bredden, 20cm i højden og 1,5cm i tykkelsen. Bjælken er både smuk og meget holdbar.

Hvis du har andre ønsker til tekst, størrelse eller noget helt tredje er du altid velkommen til at kontakte os på kundeservice@decohome.dk.

Beskrivelse

Med bjælken får du leveret sortmalede klemmer, der sættes på med det medfølgende lim. Der er markeringer for hver klemme. Desuden leveres dobbeltklistrende tape til ophæng – det er både let at hænge op, meget stærkt og kræver ikke noget værktøj. Leveringstiden er typisk 5-10 hverdage, da alt laves fra bunden.

Yderligere information

Vægt 0.2 kg
Størrelse 0.4 × 29.7 × 42 cm
Størrelse

, ,

Materiale

Aluminium, PVC, Træ